Vali Çiftçi başkanlığındaki toplantıda anında çözüm önerileri geliştirilmeye çalışıldı

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi vatandaşların isteklerini, arzularını ve şikâyetlerini dinlemek amacıyla onlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Toplumun tüm kesimlerine ulaşarak daha etkin, daha verimli, daha hızlı hizmet sunulması doğrultusunda görüşmelerini sürdüren Vali Çiftçi geçtiğimiz Perşembe günü okul müdürleri, öğretmen ve okul aile birliği başkanları ile bir toplantıda buluştu. 

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi 14 Eylül 2017 Perşembe günü İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi'nde düzenlenen “Eğitim” konulu toplantıda, okul müdürleri, öğretmen ve okul aile birliği başkanları ile bir araya gelerek sorunları yerinde dinledi. Vali Çiftçi başkanlığındaki toplantıda anında çözüm önerileri geliştirilmeye çalışıldı.
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 05/11/2016 tarihli ve 8154 sayılı emirleri doğrultusunda “Vatandaşla Buluşma” toplantıları kapsamında Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi başkanlığındaki toplantı geçtiğimiz Perşembe günü saat 14.00’da İl Özel İdaresi Cazibe Merkezinde yapıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım ile birlikte Müdürlük yöneticilerinin yanı sıra ilimiz merkezindeki okul/kurum müdürleri ve okul-aile birliği başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda önemli görüşmelerde bulunuldu. Vali Orhan Çiftçi ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım “Eğitim” konulu toplantıda, sorunları yerinde dinledi ve çözüm önerileri geliştirdi.
Yapılan toplantıda ; 2017-2018 eğitim-öğretim yılında okullarımız tarafından yapılması gereken iş ve işlemler, alınacak tedbirler , sorun ve çözüm önerileri, okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, öğrencilerin güvenli bir şekilde servislerle taşınması gibi konularla ilgili görüşmelerde bulunuldu. (Kırklareli Valiliği-İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol