Vali Çiftçi, Lüleburgaz’ı ziyaret etti

16 Şubat Cuma günü Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran, Evrensekiz ve Ahmetbey beldelerini  ziyaret etti.

Kırklareli Valisi Orhan ÇİFTÇİ, 16 Şubat 2018 Cuma günü, Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran, Evrensekiz ve Ahmetbey beldelerini ziyaret ederek etti. Gerçekleşen Belde ziyaretlerinde ilk olarak Belde Belediye Başkanlarından çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Orhan ÇİFTÇİ, daha sonra beldelerde esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların istek ve sorunlarını da dinleyen Vali ÇİFTÇİ, sorunların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
Vali Çiftçi, esnaf ve
vatandaşları da ziyaret etti
Kırklareli Valisi Orhan ÇİFTÇİ, Belde ziyaretlerinde vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelen, vatandaş ile iç içe olan Kırklareli Valisi Orhan ÇİFTÇİ, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa KAYA ve Belde Belediye Başkanlarının eşliğinde esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlı günler diledi ve vatandaşlarımızın isteklerini dinledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol