Vali Çiftçi; “Birliğimizi, beraberliğimizi bozmayalım”

31 Aralık 2017 Pazar günü Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi yeni yıla saatler kala önce Kırklareli Rehabilitasyon Merkezi, daha sonra Devlet Hastanesi, Huzurevi, Polis Merkezini ziyaret ederek, çalışanların ve vatandaşların yeni yıllarını kutladı.
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi 31 Aralık 2017 Pazar günü İlimizde bulunan Rehabilitasyon Merkezi, Devlet Hastanesi, Huzurevi, Polis Merkezini yeni yıla saatler kala ziyaret ederek yeni yıllarlını kutladı. 

Gerçekleştiği ziyarette ilk olarak engelli öğrenciler ile bir araya gelen Vali Çiftçi onlar ile birlikte yeni yıl pastası kesti.

Tek tek hasta ziyareti
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi yeni yıl ziyaretleri kapsamında Kırklareli Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinden sonra Kırklareli Devlet Hastanesindeki hastalara tek tek ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini sunarken hem de yeni yıllarını kutlayarak hediyelerini dağıttı. Vali Çiftçi ve eşi Ayşe Çiftçi’ye burada AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile eşi Ebru Minsolmaz ve İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit eşlik ettiler.
Kırklareli Valisi Çiftçi yeni yıl ziyaretinde kapsamında Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Kırklareli Huzurevinde yaşlılar ile bir araya geldi. Yaşlıların tek yeni yılını kutlayan Vali Çiftçi daha sonrasında huzurevine gelen üniversiteli öğrencilere de teşekkür etti. Huzuru evinde gerçekleşen yılbaşı kutlaması esnasında Türkiye’nin hedeflerinin olduğunu belirten Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi “Özellikle öğrencilere çok iş düşüyor. Sadece şunu istiyorum; ne iş yaparsanız yapın sadece işinizi çok güzel yapın. Bu hepimiz için geçerli. Bunu yaptığımızda bu memleketin kalkınması için çok daha güzel olacak. Birliğimizi, beraberliğimizi bozmayalım. Herkesin bir fikri, görüşü olacak ama ülke birliği ve menfaati olduğu zaman hepimizin kenetlenmesi lazım. 2016 ve 2017 yılı, alçak darbe girişiminde bulunan FETÖ örgütüyle mücadele içinde geçti, 2018 yılı da bu şekilde geçecek. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki PKK terör örgütüyle mücadeleyi de sonuna kadar yürüteceğiz. Tek bir terör örgütü üyesi kalmaması için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi. Ardında sözü alan Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz “Öncelikle sayın Valime teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir yeni yıl programında bizleri bir araya getirdi”
“Teşekkürler çocuklar”
“Evet bu akşam burada gençlerimizi görüyoruz. Bu böyle bir anlamlı gecede anneannelerini, babaannelerini, dedelerini yalnız bırakmayıp olar ile güzel bir yılbaşı akşamı geçiriyorlar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Evet bizi Türk gençliğimiz her zaman onurlu ve gururludur. Tekrardan öğrencilerimize teşekkür eder ve derslerinde başarılar dilerim” dedi.
Huzurevinde biten programın ardından Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ve eşliğinde eşi Ayşe Çiftçi, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Ebru Minsolmaz ile birlikte son olarak Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi'ne giderek emniyet personeline moral verdiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol