Vali Birol Ekici, şehit ailesi ve hane ziyaretlerinde bulundu

Kırklareli Valisi Birol Ekici, şehit aileleri ile hanelere yönelik ziyaretleri kapsamında Pınarhisar’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ekici, Şehit Piyade Onbaşı Aydın Seyran’ın aile ile malulen emekli Polis Memuru Tümer Kantürer ve ailesini ziyaret etti.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 25 Kasım 2022 Cuma günü Kırklareli’nin Pınarhisar İlçesine bağlı Kaynarca Beldesinde şehit ailesi ve hane ziyaretlerinde bulundu.
Vali Birol Ekici ilk olarak, 22 Nisan 1988 tarihinde Siirt’in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan Pınarhisar’ın Kaynarca beldesinden Piyade Onbaşı Aydın Seyran'ın ailesini ikametinde ziyaret etti. Şehidi rahmetle yad ederek, ailenin isteklerini dinledi. 
Vali Birol Ekici, şehit ailesine yapılan ziyaretin ardından, Pınarhisar’da ikamet eden malulen emekli Polis Memuru Tümer Kantürer ve ailesini ziyaret etti. Aile ile sohbet ederek, isteklerini dinledi.
Vali Birol Ekici’ye ziyaretleri sırasında Pınarhisar Kaymakamı Betül Büyükkılıç, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal hazır bulundu. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol