Vali Bilgin'in ziyaretleri sürüyor

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, nezaket ziyaretlerini devam ettiriyor. Vali Bilgin bu kapsamda geçtiğimiz cuma günü Kızılay Kırklareli şubesinin yapım aşamasındaki yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Vali Bilgin ayrıca şehit ve gazi ailelerini de evlerinde ziyaret etmeyi sürdürüyor...

Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Bilgin 03 Temmuz 2018 Cuma günü Kızılay Kırklareli Şubesi'nin yeni yapılan Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İlimiz Mustafa Kemal Bulvarı, Belediye binası önünde yapımı devam eden Kızılay Hizmet binası hakkında, Derneğin Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel'den ve yönetiminden bilgiler alan Vali Bilgin, tüm Kızılay ailesine de çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Osman Bilgin’den şehit ve gazi ailelerine ziyaret…
Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve Eşi İlknur Bilgin 03 Temmuz 2018 Cuma günü Şehidimiz Mustafa Kalenci'nin ailesini ziyaret ederek Şehit Anne Kezban Kalenci'nin ellerinden öptüler. Vali Osman Bilgin ve Eşi İlknur Bilgin, daha sonra Gazimiz Mustafa Kocaman'ı da evinde ziyaret ederek, yeni evlenen gazimize ve eşine ömür boyu mutluluklar dilediler. (Kırklareli Valiliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol