Vali Bilgin’den ziyaretler

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti.
Vali Bilgin bu kapsamda Kuzey Marmara Bölge Afet Yönetim Müdürlüğü, Done Tekstil, Çayeli ve Bolu ekmek fırınlarını ziyaret etti.

Bulduğu her fırsatta vatandaşla iç içe olan, esnaf ziyaretlerinde bulunarak isteklerini dinleyen ve anında çözüm yolu bulmaya çalışan Vali Bilgin, 07 Aralık 2018 Cuma günü ziyaretlerde bulundu. Vali Bilgin ilk olarak ilimizde bulunan Türk Kızılay’ı Kuzey Marmara Bölge Afet Yönetim Müdürlüğünü ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaretler kapsamında Vali Bilgin, Done Tekstil’i ziyaret ederek, firma sahibi Ömer Faruk Küçük ile birlikte fabrikayı gezdi. Üretilen ürünler hakkında bilgiler alan Vali Bilgin çalışan işçilerle tek tek selamlaşarak hayırlı çalışmalar diledi. Vali Bilgin, daha sonra ilimizde faaliyet gösteren Çayeli ve Bolu ekmek fırınlarını ziyaret etti. İşletme sahiplerinden çalışmalar hakkında bilgiler alarak hayırlı ve bol kazançlı günler diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol