Vali Bilgin'den ihracatçı kadın girişimciye tebrik ziyareti

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, fidan üretimi yapan kadın girişimciyi ziyaret etti.
Vali Bilgin, Demirköy ilçesinin İğneada beldesinde yaşayan Nergiz Coşkun'u (49), işletmesinde ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vali Bilgin, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, kamuoyunun ve kendisinin Coşkun'u, Anadolu Ajansı'nın haberi üzerine tanıdığını belirtti.
Bu tür girişimcileri önemsediklerini dile getiren Bilgin, "Girişimcimiz burada fidan ve ağaç üreterek ülkemizin hem bu alandaki ihtiyacının giderilmesine katkı sağlıyor hem de yurt dışına ihracat yaparak ülkemize döviz getirmiş oluyor.

Odadan temin edilecek üye kimlik kartı ile protokol imzalanan firmaların indirimlerinden faydalanılabileceğini aktaran Cebelli, imzalanan protokollerin herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.
Firma ziyaretlerinin devam edeceğini anlatan Cebelli, ''Firmalarla yaptığımız protokoller sayesinde üyelerimizin harcamaları azalacak ve protokol imzaladığımız firmalarımızın da satışlarında artış olacak. Bu sayede kentimizin ticaret hayatında belli bir canlılık sağlanacak. Bundan sonra da kurumsal anlamda indirim protokolü çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz." diye konuştu.
(AA)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol