Vali Bilgin’den Müjdesi Verilen Petrol Kuyusuna İnceleme

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen 3 petrol kuyusundan birisi olan ve Lüleburgaz’da bulunan kuyuya inceleme ziyaretinde bulundu.

Vali Osman BİLGİN, 09 Haziran 2021 Çarşamba günü çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere Lüleburgaz ilçesine gitti.
Vali Osman Bilgin ilk olarak, geçtiğimiz günlerde CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği ülkemizde petrol bulunan üç kuyudan biri olan Lüleburgaz Büyükkarıştıran Beldesindeki Misinli-2 petrol kuyusunda incelemelerde bulundu.
“Bugüne kadar bölgemizde
açılan 63 kuyunun tamamı kadar doğalgaz üretilebilecek
bir kuyu özelliğini taşımaktadır”
Vali Bilgin, bulunan kuyunun çok önemli bir rezerv olduğunu ifade ederek; "1000 Varil petrol eşleri doğal gaz bulunmuş olup, Bugüne kadar bölgemizde açılan 63 kuyunun tamamı kadar doğalgaz üretilebilecek bir kuyu özelliğini taşımaktadır, Ülkemize ve İlimize hayırlı olsun" dedi.
Vali Bilgin ayrıca Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Gençlik Merkezini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik Merkezinin yanında kurulumuna başlanan portatif yüzme havuzunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Vali Bilgin, gerçekleştirdiği inceleme sonrası yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz İlçemizde Gençlik Merkezimizin yanında kurulumuna başlanan portatif yüzme havuzunun en kısa sürede yapımının tamamlanarak hizmette girecek.Gençlerimiz ücretsiz ve hijyen şartlarında uzman eğitmenler eşliğinde yüzme dersi alacak” şeklinde konuştu.
Bilgin, Lüleburgaz İlçe ziyaretleri kapsamında son olarak 2021 yatırım programına alınarak Lüleburgaz İlçemizde yapımına başlanacak 2000 kişilik Kapalı Spor Salonu alanını gezerek, incelemelerde bulundu. (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. dar zaman müjdeleri 11 Haziran 2021 Cuma 15:49:23

    Kuramsal alanda neler bulundu neler ne varki hiç biri eylemsel alana geçip Zonguldaklı sokak gitaristi 13 yaşındaki yavrucağın en büyük arzusunun evinde yemek olması dileğine çare olamadı...