Vali Bilgin’den Müjde

Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu 2019 yılının ilk toplantısını yaptı. 17 Ocak tarihinde gerçekleştirilen 1. Dönem Toplantısında konuşan Vali Bilgin, Kırklareli’nde 581
projenin hayata geçtiğini ve bu projelerin toplam tutarının 3 milyar 341 milyon lirayı bulduğunu kaydetti. Vali Osman Bilgin bir müjdeyi daha hem kurum müdürleriyle hem de kamuoyuyla paylaştı. Uzun zamandır ne olacağı adeta yılan hikayesine dönen ilimizin en önemli cazibe merkezlerinin başında gelen ancak atıl durumu ile Kırklarelili vatandaşları üzen Tarihi Tren Garının kültür merkezi ve cafe olacağını duyurdu. Proje detayları ve başlangıç tarihi henüz netlik kazanmadı.

Kırklareli İli Koordinasyon Kurulu 2019 Yılı 1. Dönem Toplantısı Kırklareli Valisi Osman Bilgin Başkanlığında 17 Ocak 2019 Cuma günü saat 14.30'da İI Özel İdaresi Fuar Salonu'nda yapıldı.
Toplantıda 2019 yılında ilimizde kamu kurum ve kuruluşunca yapılan yatırımlar görüşüldü. Toplantıda 2018 yılında İlimizde toplam 581 projenin uygulandığı, bu projelerin toplam tutarının 3 milyar 341 milyon TL olduğu, toplam 536 milyon TL harcama yapıldığı ve çalışmaların devam ettiği ifade edildi. Vali Bilgin, gerçekleşen toplantıda bütün kurum müdürlerinin sunumlarını tek tek dinleyerek tamamlanan ve gerçekleştirilmesi öngörülen projeler hakkında bilgiler aldı.
Kurumların kendi aralarında koordineli bir şekilde hareket ederek vatandaşa daha hızlı hizmet sunulmasının önemine vurgu yapan Vali Bilgin, toplantıya katılan kurum yetkililerine teşekkür etti. Toplantıya Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İlimizdeki Yatırımcı Kuruluşların Bölge Müdürleri ve II Müdürleri katıldı.
Toplantıda Tarihi Tren Garının akıbetine ilişkin de açıklamalarda bulunan Vali Osman Bilgin, garın kültür merkezi ve cafe olarak vatandaşa hizmet edeceğini mjdesini paylaştı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol