Vali Bilgin’den Lüleburgaz’a ziyaret

Önceki gün Lüleburgaz’da açılışına sayılı günler kalan Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde ve 8 Derslikli Ayçiçeği Anaokulu'nda incelemelerde bulunan Kırklareli Valisi Osman Bilgin,Lüleburgaz Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret ederek, pandemi boyunca özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür ederek, başarı belgelerini verdi. 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 02 Haziran 2020 Salı günü Lüleburgaz’ı ziyaret etti. İlçede Vali Bilgin ilk olarak, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’yı ziyaret ederek, özellikle pandemi sürecindeki tedbirler ve İlçedeki çalışmalar hakkında brifing aldı.
Vali Bilgin, daha sonra Lüleburgaz Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret ederek, pandemi boyunca özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür ederek, başarı belgelerini verdi.
Gerçekleşen ziyaretler kapsamında Vali Osman Bilgin,Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya,Belediye Başkanı Murat Gerenli ve diğer görevlilerle Lüleburgaz İlçesinde açılışına sayılı günler kalan Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde ve 8 derslikli Ayçiçeği Anaokulu'ndaincelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol