Vali Bilgin'den Lüleburgaz ziyareti

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz’da bir dizi ziyaret açılış ve toplantı gerçekleştirdi. İlk olarak görevi başında yaralanan polis memuru Mümin Kula’yı ziyaret eden Vali Bilgin daha sonra umuma açık yerlerle ilgili değerlendirme toplantısına atıldı. Bilgin son olarak Lüleburgaz Karadenizliler Derneği’nin açılışını yaptı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz’da görevi başında yaralanan polis memuru Mümin Kula’yı evinde ziyaret ederek “geçmiş olsun”dileklerini sundu.24 Ocak 2020 Cuma günü gerçekleşen ziyarete Vali Osman Bilgin’in beraberinde Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğluve İl Jandarma Komutanı J.Alb. Kadir Oğuz’da katıldı.
Umuma Açık Yerler ile İlgili Değerlendirme Toplantısı
“Umuma Açık Yerler ile İlgili Değerlendirme Toplantısı” 24 Ocak 2020 Cuma günü Lüleburgaz İlçesinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Trakya Bölge Müdürlüğü tesislerinde ValiOsman Bilgin başkanlığında yapıldı.Toplantıya AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Kadir Oğuz ve ilgili kurum ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Lüleburgaz Karadenizliler Derneği’nin açılışı yapıldı
Vali Bilgin ve Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ile birlikte, 24 Ocak 2020 Cuma günü Lüleburgaz Karadenizliler Derneği’nin açılış törenine katıldı.Açılış öncesi Lüleburgaz Karadenizliler Dernek yöneticileri ve Lüleburgaz’da yaşayan Karadenizli hemşerileri ile bir süre sohbet eden Bilgin daha sonra derneğin açılışını gerçekleştirdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol