Vali Bilgin’den Lüleburgaz ilçesine ziyaret

Gerçekleşen İlçe ziyaretinde Vali Osman Bilgin ilk olarak, yeni göreve başlayan Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’yi ziyaret etti. Vali Osman Bilgin, daha sonra Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi ve Camisini gezerek incelemelerde bulundu. Tarihi Külliyede yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Vali Osman Bilgin ve beraberindekiler Külliye ziyareti sonrası İçişleri Bakanlığımızın Genelgesi doğrultusunda Covid-19 denetimleri kapsamında, esnafımızı ziyaret ederek tedbirlere uyulması konusunda denetimlerde bulundular.

Vali Bilgin Lüleburgaz İlçe ziyareti kapsamında Emrullah Efendi Ortaokulunu gezerek, pandemi sürecinde alınan tedbirler ile okulun eğitim öğretime hazır hale getirilmesi çalışmalarını yerinde inceledi. (Kırklareli Valiliği)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Külliyenin arkasındaki bahçe 21 Ağustos 2020 Cuma 23:03:08

    Bir başka yerel gazete Sokollu arkasındaki bahçenin elden geçirilerek halka açılması gibi bir ayrıntı vermişti. Orası bildiğim kadarıyla caminin haziresi. Oranın bu şekilde kullanılmasının planlanması ( eğer haber doğruysa ) pek iyi bir fikir görünmüyor.