Vali Bilgin’den Komutana veda ziyareti

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, İstanbul Piyade Okul Komutanı olarak atanan 55'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Aydın Cihan Uzun'a veda ziyaretinde bulundu.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Resmi Gazetede yayınlanan General ve Amiral Atamalarına ait Kararla Tuğgeneral rütbesine terfi eden ve İstanbul Piyade Okul Komutanı olarak atanan 55'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Aydın Cihan Uzun'a veda ziyaretinde bulundu. Vali Bilgin’e ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Kadir Oğuz ve İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar’da eşlik etti.
Bilgin'den, Pınarhisar’a ziyaret...
Öte yandan Vali Bilgin ildeki ziyaretlerine Pınarhisar ile devam etti. Gerçekleşen ziyarette Vali Osman Bilgin, Pınarhisar Kaymakamlığı’nda, Kaymakam Murat Eren ve Kurum amirlerinden İlçede gerçekleşen kamu yatırımları hakkında bilgiler alarak, tüm hizmetlerin vatandaş odaklı yerine getirmek olduğunu, vatandaşların işlerinin kolaylaştırılması, vatandaşın iş ve işlemlerinin süratli bir şekilde yürütülmesini ve kamuda aslolanın Devlete bağlılık, vatandaşa hizmet olduğunu belirtti.
Vali Bilgin, Pınarhisar Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Pınarhisar Belediyesi’ni ziyaret ederek, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz’den, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vali Bilgin, daha sonra 5. Kolordu İstihkam Alay Komutanlığı’nı, LİMAK Çimento Fabrikası’nı, S.S. Yıldırım Et Entegre Tesisleri’ni, Sertim Tekstil Fabrikası’nı, Tatbikat Merkezi Komutanlığı’nı, Tarihi Koloğlu İlkokulu’nu, Pınarhisar Kaymakamlığı Eski Lojman Yeri’ni ve yeni lojman yerini, Millet Bahçesi’ni, Tarihi Sadıkağa Camii ve Kimtaş Kireç Fabrikası’nı ziyaret ederek yetkililer ile görüştü.
Vali Osman Bilgin, Kamu yatırımlarını da yerinde incelemek üzere Pınarhisar Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit’ten, hastanedeki çalışmalar hakkında brifing aldı.
-Kaynarca Belde Ziyareti…
Vali Bilgin, Pınarhisar İlçe ziyaretinin ardından Kaynarca Beldesi’ni ziyaret etti. Kaynarca Beldesi’nde ilk olarak Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’i makamında ziyaret eden Vali Osman Bilgin, daha sonra sırasıyla Kaynarca Ekrem İmamoğlu Halk Kütüphanesi, Değirmen ve Kaynarca Kaya Kilisesi’nde incelemelerde bulundu. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol