Vali Bilgin’den Kavaklı Beldesine ziyaret

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kavaklı Beldesini ziyaret etti. Kavaklı Beldesindeki eski Gaziosmanpaşa Göçmen Misafirhanesini inceleyen Bilgin, daha sonra Kavaklı Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Gürel Koşdemir ile buluştu. Bilgin Kavaklı da vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla buluşan, ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde bulunarak vatandaşın isteklerini dinleyen ve sorunlarını yerinde görüp anında çözüm yolu bulmaya çalışan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 13 Aralık 2018 Perşembe günü Kavaklı Beldesini ziyaret etti.
Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kavaklı Beldesini ziyaret eden Vali Bilgin ilk olarak Kavaklı Beldesindeki eski Gaziosmanpaşa Göçmen Misafirhanesine bir ziyaret gerçekleştirdi.Bölgeyi gezen Vali Bilgin, yetkililerden buradaki düzenleme çalışmaları hakkında bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.
Vali Bilgin buradaki ziyaretinin ardından Kavaklı Belediyesine geçerek bir toplantı gerçekleştirdi ve Beldedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bulduğu her fırsatta halkla iç içe olmaya özen gösteren Vali Bilgin, Kavaklı Belediyesinden ayrıldıktan sonra yakınlardaki bir çay bahçesine oturarak vatandaşlar ile sohbet etti ve sorunlarıyla tek tek ilgilendi. (Kırklareli Valiliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol