Vali Bilgin’den Demirköy’e ziyaret

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Demirköy ilçesinde bir dizi inceleme gezisinde bulundu. Vali Bilgin, kamu kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanında Demirköy’ün tarihi değerlerinden biri olan Fatih Dökümhanesini de inceledi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 20 Haziran 2018 Çarşamba günü, Demirköy İlçesini ziyaret ederek Kaymakamlık binası önünde vatandaşlarla sohbet etti. Demirköy Kaymakamı Furkan Seyman’dan ilçe hakkında bilgiler alan Vali Bilgin daha sonra Demirköy Belediyesi ve Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Vali Bilgin, Demirköy de vatandaşlarla buluşarak isteklerini dinledi.
Bilgin, Demirköy Devlet                 Hastanesi’nde incelemelerde bulundu…
Vali Bilgin, Demirköy ziya-
retleri kapsamında daha sonra yapımı devam eden yeni Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak, yarım kalan çalışmaların bitirilerek hastanenin en kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi.
Vali Bilgin’in sonraki durağı Fatih Dökümhanesi oldu. Vali Bilgin, İstanbul’un Fethi sırasında tarihin akışını değiştiren, Fatih Sultan Mehmet Han tarafından silah üretmek üzere kullanılan İstanbul'un Fethinde büyük rol üstlenen Demirköy Fatih Dökümhanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol