Vali Bilgin’den Bakanlara ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen "Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı"na katılmak üzere Ankara’ya giden Kırklareli Valisi Osman Bilgin, burada AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile birlikte çeşitli bakanlıkları ziyaret etti. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nin genişlemesini, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile OSB içerisinde kurulacak Meslek Lisesini, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile planlanan projeleri görüşen Vali Bilgin, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile Millet Bahçesi ile diğer TOKİ projelerini ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile de ilimiz açısından ulaştırmada önemli bir proje olan Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Hızlı Tren Projesinin Kırklareli’ndeki duraklarında devam eden çalışmaları görüştü.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile birlikte 11 Ocak 2022 Salı günü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı Bakanlık Makamında ziyaret ettiler. Bir dizi temas ve görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ da bulunan Vali Bilgin, Milletvekili Minsolmaz ile birlikte Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’ a gerçekleştirdikleri ziyarette, İlimizdeki mevcut Organize Sanayi Bölgelerinin genişlemesi ve yeni OSB'lerin kurulma çalışmaları ile devam eden ve planlanan projeleri görüştüler.
OSB içerisinde kurulacak Meslek Lisesi görüşüldü
Vali Bilgin, Milletvekili Minsolmaz ile birlikte 11 Ocak 2022 Salı günü Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i Bakanlık Makamında ziyaret ettiler.
Vali Bilgin, Milletvekili Minsolmaz ile birlikte Milli Eğitim Bakanı ÖZER’ e gerçekleştirdikleri ziyarette, Kırklareli OSB içerisinde kurulacak Meslek Lisesi başta olmak üzere, ilimizde devam eden ve planlanan eğitim yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Ticaret Bakanı Muş'a ziyaret…
Vali Bilgin, Milletvekili Minsolmaz ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u Bakanlık Makamında ziyaret ettiler. Ticaret Bakanı Muş'a gerçekleştirdikleri ziyarette, İlimizde devam eden ve planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundular...
TOKİ projeleri görüşüldü
Vali Osman Bilgin, Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile birlikte 11 Ocak 2022 Salı günü TOKİ Başkanı Ömer Bulut' u ziyaret ettiler. TOKİ Başkanı Bulut'a gerçekleştirilen ziyarette, Kırklareli’ne TOKİ tarafından kazandırılan Millet Bahçesi ile ilgili teşekkürlerini sunarak, ilimizde yapılan TOKİ projelerini görüştüler.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu'na ziyaret…
Vali Osman Bilgin, Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile birlikte 11 Ocak 2022 Salı günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu' nu Bakanlık Makamında ziyaret ettiler.
Gerçekleştirilen ziyarette, Bölgemizin en büyük ulaştırma projesi olan Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Hızlı Tren Projesinin ilimiz sınırlarında bulunan istasyonlarında devam eden çalışmaları ile planlanan demiryolu ve karayolları projeleri görüşüldü. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol