Vali Bilgin ziyaretlerine devam ediyor

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, kentte çeşitli işletme ve kooperatifleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kırklareli’nin hayvancılık konusundaki önemi nedeniyle ilk olarak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret eden Vali Bilgin, ziyaretlerine Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Algündüz Peynircilik ile devam etti. 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin,11 Ocak 2019 Cuma günü ilimizde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Her fırsatta tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yapan Vali Osman Bilgin, ilk olarak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci’ye iade-i ziyarette bulunarak, Birliğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vali Osman Bilgin, buradaki ziyaretinin ardından Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bülent Oral’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Birlik Başkanı Bülent Oral ve yöneticiler ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Vali Bilgin ilimizdeki koyun keçi besiciliği ile uğraşan vatandaşların sorunları ile alakalı bilgiler alarak çözümler üretti.
Son olarak Süt ve Gıda Yatırım Şirketi Algündüz Peynircilik Başkanı Mustafa Gündüz’e iade-i ziyarette bulunan Vali Osman Bilgin, fabrikayı gezerek incelemelerde bulundu. Temiz ve hijyenik çalışmalarından dolayı firma sahiplerini ve çalışanları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol