Vali Bilgin ve Milletvekili Minsolmaz’dan Kırklareli incelemesi

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki genişleme alanı ile “Korunması Gerekli Kültür ve Tabiat Varlığı” statüsündeki eski Kocahıdır İlkokulu’nde devam restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile birlikte, bölgenin yükselen yıldızı, geleceğin ve ilklerin OSB’si Kırklareli Organize Sanayi Bölgesinin her alanda büyümesine paralel devam eden ve planlanan yatırımlar ile genişleme alanları, altyapı tesisleri, sosyal donatı alanları ile OSB Mesleki Eğitimi Merkezi ve Meslek Lisesi kurulacak alanları gezerek, incelemelerde bulundular. Vali Bilgin, Milletvekili Minsolmaz ile birlikte gerçekleştirdikleri incelemelerin ardından Kırklareli OSB' de devam eden çalışmaların değerlendirildiği bir istişare toplantısı gerçekleştirdiler.
Tarihi binada devam eden çalışmaları 
yerinde incelediler…
Vali Bilgin ve Milletvekili Minsolmaz ayrıca, İlimiz Merkezinde “Korunması Gerekli Kültür ve Tabiat Varlığı” statüsünde bulunan uzun yıllar Kocahıdır İlkokulu olarak hizmet vermekte iken okulun kapatılması ile bir süre Olgunlaşma Enstitüsü’nün kuruluş binası olarak hizmet veren tarihi binada Kırklareli Valiliği İl Özel İdaresi tarafından tarihi kimliğine uygun olarak başlanan restitüsyon ve restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Fotoğrafa baktıkça kibrit çöpü çekesim geliyor.