Vali Bilgin sağlık yatırımlarını yerinde inceledi

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, temelleri atılarak yapımına başlanan ve tamamlanma süreci hızla devam eden ilimiz Merkez Bademlik Mahallesi’ndeki 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aşı Deposunda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İnşaat çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade eden Vali Osman Bilgin, yatırımların ülkemize ve ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli Merkez Bademlik Mahallesi’nde 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aşı Deposu inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini, en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.
Vali Bilgin, devletin sağlığa yaptığı yatırımların öneminin tüm dünyada salgın ile mücadele ederken ne kadar büyük bir kazanım olduğunun daha iyi anlaşıldığını belirterek ilimiz Merkez Bademlik Mahallesi’ndeki 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aşı Deposu’nun ülkemize ve ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Kırklareli Valisi Osman Bilgin başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya,  Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile birlikte  emeği ve katkısı olanlara şükranlarını sundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol