Vali Bilgin öğrencilerle buluştu

Bulduğu her fırsatta vatandaşla iç içe olan, sorunları yerinde görüp yerinde çözmeye çalışan ve eğitime ayrı bir değer ve önem verdiğini belirten Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 20 Kasım 2018 Salı günü ilimizde bulunan bazı okulları ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

İlk ziyaretini, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan ve adının okula verildiği Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Cahit Akın ve okul yetkililerinden bilgiler alan Vali Bilgin, okulda incelemelerde bulundu.
Vali Bilgin'den Özel Öğrencilere Özel İlgi...
Vali Osman Bilgin, gerçekleştirdiği ziyarette, Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde eğitim gören özel nitelikli öğrencilerle özel olarak ilgilendi. Özel öğrencileri sınıflarında tek tek ziyaret ederek sohbet etti.
Gaziosmanpaşa İlkokulu'na ziyaret…
Vali Bilgin, daha sonra Gaziosmanpaşa İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Vali Bilgin, okul bahçesinde bulunan velilerle de sohbet ederek isteklerini dinledi. (Kırklareli Valiliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol