Vali Bilgin kurum amirlerini uyardı

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen "Muhtarlar Toplantısı" Kırklareli Valisi Osman Bilgin öncülüğünde 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü İl Özel İdaresi Cazibe Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda kurum müdürlerinin not almadığını gören Vali Bilgin, toplantılara not kağıdı ile katılmayan kurum müdürlerine yönelik uyarıda bulundu. "Hiç birimiz olağanüstü zeki insanlar değiliz. Not almak, takip etmek gerekiyor" dedi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin başkanlığında köy ve mahalle muhtarlarının katılımı ile “Muhtarlar Toplantısı” düzenlendi. İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda Vali Bilgin; toplantılara not kağıdı ile katılmayan kurum müdürlerine yönelik uyarıda bulundu.
30 Mayıs 2018 Çarşamba günü Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 24 Merkez Mahalle Muhtarları ile Merkeze Bağlı 40 Köy Muhtarının katıldığı "Muhtarlar Toplantısı"nda Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, İl Jandarma Komutanı Albay Kadir Oğuz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Mandacı ile Kurum amirleri de hazırda bulundular. Muhtarlar Toplantısı,  bir önceki toplantıda iletilen sorunların ve isteklerin  görüşülmesi  ile başladı. Kırklareli Valisi Osman Bilgin toplantıda yaptığı konuşmasında; "Sonuca odaklanan ve kesin sonuçlar alan yöntemlerle beraber çalışma fırsatı bulacağız. Ben bir muhtar çocuğuyum babam 25 yıl muhtarlık yaptı dolayısıyla sizlerin psikolojisini çok iyi biliyorum" dedi.
Vali Bilgin birim müdürlerine not kağıdı uyarısında bulundu
Vali Osman Bilgin konuşmasının devamında toplantıya katılan birim müdürlerini not kağıdı bulundurmaları konusunda uyararak; "Hiç birimiz olağanüstü zeki insanlar değiliz. Not almak, takip etmek gerekiyor. İş yapacağız, üreteceğiz" dedi.
Toplantının devamında kullanılamayan 130 köy okuluna ilişkin gelen talepleri de değerlendiren Vali Osman Bilgin, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılmak üzere köy okullarını muhtarların hizmetine açtı. Konuyla ilgili Vali Osman Bilgin; "Kullanılmayan köy okulları bundan sonra muhtarlara verilecek, muhtarlar bu okulların yaşamasını sağlayacak" şeklinde konuştu.
Kırklareli Valisi Osman Bilgin toplantının sonunda muhtarlarla özel olarak görüştü.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol