Vali Bilgin iftarda OSB işçileriyle buluştu

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, bu kez iftarını Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ndeki işçiler ve OSB Yönetimi ile birlikte açtı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 20 Nisan 2022 Çarşamba günü iftarda Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyeleri, il yöneticileri, iş insanları firma sahipleri ve OSB işçileri ile bir araya geldi. Buluşmada Ramazan bereketiyle hazırlanmış sofralarda dualar ile birlik ve beraberlik içinde oruçlar açıldı.
Vali Bilgin iftarda, “Bölgemizin yükselen yıldızı, geleceğin ve ilklerin OSB’si Kırklareli Organize Sanayi Bölgemizin gelişerek büyümesi ile ülke ve ilimizin ekonomi ve istihdamına büyük katkılar sağlayacak yatırımları sağlamak için durmaksızın faaliyette bulunan OSB Yönetim Kurulu ve İdari Yönetimi, çalışanları, kazançlarını OSB’ye yatırım yaparak değerlendirerek, istihdam ve ekonomik olarak büyümenin lokomotifi olan sektöründe öncü iş insanlarımız, firma sahiplerimiz ve tüm bu yatırımları emeği ve alın teri ile üretime dönüştüren emekçi işçilerimiz; 
Allah, Ramazanda bereketli iftar sofralarında olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi her zaman daim eylesin” dedi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. yarasın kabul olsun 22 Nisan 2022 Cuma 13:19:36

    O işçiler ki o köylüler ki olmazsalar kutsal elleri emekleri ile yaratmasalar diğerlerinin tümü hiç olamayacaklar o yüzdendir ki milletin baş tacıdırlar yeni dönemde onlar daima her diğerleriyle birlikte ve eşitçe yanyana olacaklar...