Vali Bilgin “Vefa Sosyal Destek Grubu” çalışmalarını yerinde inceledi

Kırklareli Valisi  Osman Bilgin, 26 Mart 2020 Perşembe günü İl Merkezinde kurulan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ikametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilmesinin ardından oluşturulan “Vefa Sosyal Destek Grubu” çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı

Vali Bilgin, Devlet olarak tüm vatandaşlarımızın sağlığı korumaktan birinci önceliğimiz. İlimizde genelinde alınan tedbirlere uyulması gerekli. İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilen vatandaşlarımızın taleplerini hızlı şekilde alıp hemen çözüme kavuşturuyoruz.
Bu süreçte hiçbir aksaklık yaşanmaması için 7 gün 24 saat esasına göre il genelinde tüm mahalle ve köy muhtarlarımız ve 1400 görevlimizle canla başla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan evde kalmalarını özellikle istiyorum. Koronavirüsün yayılmasına engel olmak için evde kalmak çok önemli” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. bitmeyen tuhaflıklar 30 Mart 2020 Pazartesi 17:59:51

    Maskeli ve bulaşık eldivenli Vali bey arkasında duran iki gariban memura da iki maske bulamamış mı?

  2. Bulaşıktan anlıyorsun galiba ?Eldiven falan biliyorsun. Ukalalık yapacağına sayın valiye geçmiş olsun dileğinde bulun. Bunca koşturmaca arasında bu hastalık onu buldu. Acil şifalar bulup inşallah yine görevinin başına döner.

  3. canlar arası ayrım 02 Nisan 2020 Perşembe 22:38:34

    Besleme resimdeki ukalalık apaçık değil mi? Biri ölüm kalıma karşı kendini korurken diğerleriin canı değersiz mi?

  4. Valla senden başka ukalalık yapan göremiyorum sayın arkadaşım. O memur neden eldivensiz bu sayın valinin görevi mi ? Bu kararlar tedbirlerin ne olacağı herkese her kuruma açıklanmıyor mu ? O tedbiri takip edecek olan o memur yahut o kişinin kendisidir. Herkesin başına hele de kamusal görevli birinin başına "ledivenini taktın mı masken nerde" diye başka bir görevli takacaksak sıradan halka hiç anlatamayız.