Vali Bilgin, Turizm Bilgilendirme Ofisi ile Robotik Atölyesi’nin açılışını yaptı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 14 Kasım 2018 Çarşamba günü Anadolu İmam Hatip Lisesi Robotik Atölyesi ile Yayla Mahallesi’nde Turizm Bilgilendirme Ofisini hizmete açtı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 14 Kasım 2018 Çarşamba günü, Anadolu İmam Hatip Lisesi Robotik Atölyesi’nin açılış programına katıldı. Bu tür atölyelerin önemine değinen Vali Bilgin, “Engel tanıyan robot” projesiyle 11. Sınıf öğrencisi Serpil Mayti ile“3D yazıcıda ürün elde etme ve İşlemmatik makinesi” projeleriyle 10.Sınıf öğrencisi Ahmet Hüsrev Dereli tarafından hazırlanan sunumu izledi.
Vali Bilgin, bu tür projelerin örnek olmasını ve gerekli tüm desteğin sonuna kadar gösterileceğini ifade ederek, öğrencilere ve emeği geçenlere teşekkür ederek tebrik etti.
Turizm Bilgilendirme Ofisini hizmete açtı
Vali Bilgin, aynı gün tarihin tekrar canlandığı ve İlimizin en eski yerleşkesi olan Yayla Mahallesi’nde Turizm Bilgilendirme Ofisini hizmete açtı. Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi’nde hizmete açılan Turizm Bilgilendirme Ofisi’nde, ilimize gelen turistlere Türkçe, İngilizce, Bulgarca ve Yunanca dillerinde bilgilendirmeler ve broşürler dağıtılarak ilimiz tanıtılacak. Turizm Bilgilendirme Ofisini hizmete açan Vali Bilgin, daha sonra ofisi gezerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol