Vali Bilgin Sağlık yatırımlarını yerinde inceledi

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 17 Şubat 2020 Pazartesi günü, geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği ve temelleri atılarak yapımına başlanan İlimiz Merkez Bademlik Mahallesinde 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aşı Deposunda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Osman Bilgin, Kırklareli Merkez Bademlik mahallesinde vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunulması amacıyla 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aşı Deposu inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini, en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağını belirtti.
Vali Bilgin müjdesini verdiği İlimiz Merkez Bademlik Mahallesindeki 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aşı Deposu’nun, Ülkemize ve İlimize hayırlı olmasını temenni ederek  başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya,  Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a, emeği ve katkısı olanlara şükranlarını sundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol