Vali Bilgin, Lüleburgaz’da incelemelerde bulundu

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 17 Temmuz 2018 Salı günü Lüleburgaz Kaymakamlığı’nı ziyaret edip bölgede yapılan yatırımlar hakkında incelemelerde bulundu. Vali Bilgin toplantıda ilçenin sorunları, nüfus ve trafik yoğunluğu konusundaki sorunların toplantıda değerlendirileceğini ifade etti.

Vali Bilgin, 17 Temmuz 2018 Salı günü Lüleburgaz Kaymakamlığına ziyaret gerçekleştirdi. Lüleburgaz Kaymakamlığı’nda Kaymakam Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Murat Gerenli ve kurum müdürleri ile buluşan Vali Bilgin, ‘’İlimize bir bütün olarak baktığımızda, ilçenin kendi düzeyinde çözemeyeceği sorunlarla ilgili mutlaka bu sorunlara yardımcı olup kendi içerisinde birbirine destek verip, sorunların çözümüne katkı sağlamak ve işbirliği yapmak amacıyla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Lüleburgaz, bölgemizin ve ilimizin en büyük ilçesi.
Özellikle barındırdığı sorunlar, nüfus yoğunluğu, içinden geçen yol ağının ve çevre yolunun olmaması nedeniyle yoğun bir trafik yaşanıyor.
Diğer sorunların çözümü ile ilgili işbirliği içerisinde bulunmak amacıyla öncelikle bu toplantıyı yapıyoruz. Ziyaretler gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle bütün arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarının ve belediyemizin gösterdiği yakın ilgiye ayrıca teşekkürlerimi belirtmek istiyorum’’ diyerek Lüleburgaz’daki kurumlarla işbirliği yapmak amacıyla toplantı düzenlediklerini belirtti.
Vali Bilgin, daha sonra bölgedeki bazı yatırımlara ziyaretlere bulundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol