Vali Bilgin, Kofçaz İlçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu

Vali Osman Bilgin beraberindeki Kaymakam Ömer Bulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ve ilgili kurum müdürleri ile Kofçaz ve köylerinde incelemelerde bulundu. 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 13 Nisan 2022 Çarşamba Günü Kırklareli’nin Kofçaz İlçesini ziyaret etti.
Vali Bilgin, Kofçaz’da ilk olarak Şehit Uzman Çavuş Anıl Yalap'ın ailesini Tastepe Köyündeki ikametlerinde ziyaret etti. Şehit ailesi ile sohbet ederek, isteklerini dinledi. “Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Tüm varlığımızla, Aziz şehitlerimizin vatana en değerli emanetleri olan şehit ailelerimizin her zaman yanındayız” dedi.
Vali Osman Bilgin, Kofçaz gezisi kapsamında şehit ailesi ile buluşmasının ardında Kofçaz Kaymakamlığına geçti. Kaymakamlık ve kamu kurumlarında incelemelerde bulunarak, Kaymakam Ömer Bulut’tan brifing aldı. 
Vali Bilgin, Kofçaz Kaymakamlığının ardından beraberindekilerle birlikte esnafları ziyaret ederek, hayırlı Ramazan dileklerinde bulundu. Bol ve bereketli kazançlar diledi. Esnaflar ve vatandaşlar ile söyleşerek isteklerini dinledi. Vali Osman Bilgin, ilçe merkezinde gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerin ardından Malkoçlar Köyüne geçerek İl Özel İdaresi tarafından tadilatı ve onarımı gerçekleştirilen Cemevini ziyaret etti. Alevi vatandaşlarla sohbet ederek, isteklerini dinledi. Cemevi ziyaretinin sonrasında, Malkoçlar Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada Kırklareli Valiliği İl Özel İdaresi ve KÖYDES Programı kapsamında yürütülen proje ve yatırımları yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.
Buradan Malkoçlar köyünde bulunan BOTAŞ Ölçüm Tesislerini ziyaret eden Bilgin, incelemelerde bulundu. Yetkililerden tesislerde yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler aldı.
Malkoçlar Köyü’nden Tatlıpınar Köyüne geçen Bilgin, Köy halkı ile bir araya geldi. Köylüler ile hasbihal ederek, isteklerini dinledi. Tatlıpınar Köyünde yürütülen proje ve yatırımları yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.
Vali Bilgin, Kofçaz’da son olarak DSİ Bölge Müdürlüğünce Kofçaz1 ve 2 Göleti ve Sulaması Proje Alanlarını gezerek, incelemelerde bulundu. Proje yapım işinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Bilgin’in Kofçaz ziyaret ve inceleme gezisinde Kaymakam Ömer Bulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ile ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri hazır bulundu.(E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. ruhları şâd değil 15 Nisan 2022 Cuma 21:24:47

    15 Temmuz Şehitler aileleri için halktan toplanan onmilyonlarca lira bağış halen sahiplerine verilmedi bunca yıldır-para nerde "kasada" denildi iç edildi bırakın şehit muhabbetini sömürüsünü...