Vali Bilgin 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, bir yandan ziyaretlerde bulunuyor bir yandan da kendisini ziyaret edenleri makamında ağırlamaya devam ediyor. Vali Bilgin ziyaretler kapsamında 112 Acil Çağrı Merkezi ve Lüleburgaz’da çeşitli temaslarda bulundu, ayrıca Eğitime Destek Platformu’nu makamında ağırladı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 29 Ocak 2019 Salı günü, ilimizde faaliyete geçen 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.112 Acil Çağrı Merkezi’nin çalışma ortamını inceleyen ve çalışanlar ile sohbet ederek sorular soran Vali Bilgin ayrıca Lüleburgaz ilçesinde de ziyaretlerde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Vali Bilgin ilk olarak, Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Köknar Kağıt Karton Sanayi Ticaret A.Ş’yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Bilgin, daha sonra Ensar Vakfı Lüleburgaz şubesini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.Lüleburgaz İlçe ziyaretleri kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunan Vali Bilgin esnafa bereketli ve bol kazançlı işler diledi.
Vali Bilgin’e ziyaretler
Kırklareli Valisi Osman Bilgin ayrıca ziyaretçilerini de ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Eğitime Destek Platformu Başkanı Ziya Eser, Kırklareli Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, 29 Ocak 2019 Salı günü, Vali Osman Bilgin’ i makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette Vali Bilgin, Platformun çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vali Bilgin, gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyetini dile getirerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol