Vali BİLGİN’den Vize İlçesine Ziyaret

Vize’de çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunan Vali Osman Bilgin, Vize Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret ederek, pandemi boyunca özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı başta Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp olmak üzere tüm personele teşekkür ederek, başarı belgelerini verdi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Vize’ye bir ziyarette bulundu.Gerçekleşen İlçe ziyaretinde ValiOsman Bilgin ilk olarak, Vizede açılışına sayılı günler kalan Vize Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında brifing aldı.ValiBilgin, daha sonra Vize Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret ederek, pandemi boyunca özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı başta Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp olmak üzere tüm personele teşekkür ederek, başarı belgelerini verdi.
Vali Bilgin ve beraberindekiler daha sonra, restore ettirilen turizm merkezi ve sosyal tesis binasında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Vali Bilgin ayrıca, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp’ı ziyaret ederek pandemi sürecinde gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Vize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal Dayanışma Merkezini (SODAM) ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve (SODAM) çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol