VEFALI hizmetler bayramda da aralıksız devam etti

Ramazan Bayramı boyunca 23-24-25-26 Mayıs 2020 tarihleri arasında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri Kırklareli Valiliği koordinesinde ilimiz genelinde tüm vatandaşlarımıza bayram boyunca aralıksız hizmet vermeye devam etti...

Koronavirüs tedbirleri kapsamında pandemi başlangıcından itibaren öncelikli olarak 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların sokağa çıkmaları kısıtlanmış / yasaklanan ve tek başına  yaşayan, ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan vatandaşlarımıza Valilik Koordinasyonunda ilimiz genelinde Vefa Sosyal Destek Grupları görevlilerince sağlanan hizmetler, Ramazan bayramı boyunca uygulanacak genel sokağa çıkma kısıtlamasında aralıksız olarak tüm vatandaşlarımıza verilmeye devam etti.


Muhtarlarımız önderliğinde sürdürülen çalışmalarda, ihtiyacı olan hiçbir vatandaşımız mağdur edilmedi. Muhtar Arzu Yıldırım yaptığı açıklamada; "Covid 19 Pandemi sürecinin başından bugüne Doğu Mahallesi Vefa Sosyal Destek ekibi olarak 65 yaş üstü ve mahallemizin sakinlerine hizmetindeyiz ve devam etmekteyiz" dedi.
Şehit ve Gazi Ailelerine
Vefalı ziyaret…
Her fırsatta Şehit ve Gazi ailelerimizi evlerinde ziyaret eden ve yanlarında olan Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin, pandemi sürecinde tedbirler kapsamında ziyaret edemediği ailelerimize Vefa Sosyal Destek Grupları görevlilerimizce hediyeleri ve selamları ulaştırıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol