VAY VAY VAY BURGAZ'A BAK

MADEM
ÖYLE
ÖRNEK ALALIM
Kopya
Çektiklerimizi ise;
Hizmet Olarak
Halka sunalım

7 Haziran Genel Seçimlerinde tüm siyasi parti liderlerinin Lüleburgaz'da mitinglerini yaparak Kırklareli Merkez İlçeyi ES geçmesi ile işaret edilen NEDEN BURGAZ? Sorusu, daha belirgin bir şekilde cevaplanmaya başladı. NÜFUS, YAPILAŞMA, SANAYİ gibi birçok konuda ileride olduğunu tescilleyen ilçemiz, Kültür ve Sanat konusunda yine bizden iyi imiş...

Gün geçtikçe gelişen, gelişmek için var gücüyle çalışan, vatandaşa göre bazı illerin olumsuz manada il kavramını hak etmediği gibi, yine vatandaşa göre Lüleburgaz'ın da olumlu manada ilçe kavramını yaptığı çalışmalar ve beraberinde gelen başarılı projeleri, halkına verdiği değeri ile hak etmediği besbeslli ortada iken Kırklarelili vatandaşın aklında örnek alınmıyoruz bari örnek alalım düşüncesi yer ediyor. Örnek olmak mı, örnek almak mı?

Kültür ve Sanat'ta YİNE BURGAZ
Lüleburgaz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında 18 parkta 22 Haziran - 29 Temmuz tarihleri arasında, 'Haydi Lüleburgaz'da Parklara Birlikte Uçalım Yıldızlara' ve 'Tanışalım Paylaşalım Birlikte Oynayalım' etkinliği gerçekleşiyor.
Haziran ayında yapılan ve Temmuz ayında da devam eden etkinliklerde çocukların düş gücünü geliştirerek, eleştirel düşünme yeteneğine katkıda bulunmak, problem çözmek, işbirliği yapmak, sosyal ilişkiler, iletişim kurmak, çevresindeki insanları tanımak, anlamak, empati kurmak, uyum sağlamak, hayal kurmak, paylaşmak, zihinsel ve fiziksel becerilerini arttırmak gibi birçok şey amaçlanıyor.
Ayrıca atölye çalışmalarında pervaneli uçak ve helikopter tasarımlarının yapımı, yaratıcı drama etkinliği, geri dönüşüm malzemelerinden kukla yapımı, rol oynama, doğaçlama, hareket, vücut çalışması, yüz boyama ve balon dağıtımı gibi etkinlikler de yapılacak.
Örnek mi almalıyız?
Kırklareli'ne bağlı bir ilçe olarak Lüleburgaz'da yaşayan çocuklar, bir il olarak Kırklareli'de yaşayan çocuklardan şanslı mıdır bilinmez ama görünen o ki böylesine fazla ve çocukların gelişimini, hayal gücünü fazlasıyla olumlu yönde etkileyecek amaçlar içeren bu etkinliklerin Lüleburgaz'da yaşayan çocukların Lüleburgaz tarafından ne denli önem teşkil ettiği ve Kırklareli'de yaşayan çocukların ise resmen görmezden gelindiği aşikâr. Ne diyelim haydi Kırklarelili çocuklar, Lüleburgaz Belediyesi'nin etkinliklerine!

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol