Uzunoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD), Kırklareli Şube Başkanı Arif Uzunoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.
Geçirdiği kalp krizi sonrasında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Uzunoğlu için TSD Kırklareli Şubesi önünde dün saat 11.00'de tören düzenlendi. Yüksek bir katılımın olduğu törene Kırklareli Valisi Esengül Civelek'in yanı sıra, Kırklareli Belediye Başkanı, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar iştirak ettiler. TSD Genel Başkanı Şükrü Boyraz yaptığı konuşmada, Uzunoğlu'nun vefatı ile tüm engelliler camiasının üzüntüye boğulduğunu söyledi.

Uzunoğlu'nun görevi süresince başarılı projelere imza attığını belirten Boyraz, şunları kaydetti: "Sevgili Arif kardeşim bugün hakka yürümüştür. Yolu açık, mekanı cennet olsun. Arif kardeşimiz 2005 yılında Türkiye Sakatlar Derneği genel merkezine gelerek 'engelli kardeşlerimizi Kırklareli'nde halkla buluşturmak ve sokağa çıkartmak istiyoruz, özgürleştirmek istiyoruz, bu konuda bize destek olur musunuz' dedi. O gün ışığıyla buralara kadar geldiği ve Kırklareli halkına göstermiş olduğu aydınlık yollar cennette de aydınlık yol olarak döner. Mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin. Hepimizin başı sağolsun."
Konuşmaların ardından imam Abdülkadir Ördekçi tarafından dua okunarak, yakınlarından helallik istendi. Tören sonrası Uzunoğlu'nun eşi Nuran ile kızı Tuğçe Uzunoğlu, taziyeleri kabul etti. Uzunoğlu'nun cenazesi Pehlivanköy ilçesine bağlı Hıdırlı köyünde toprağa verildi. Uzunoğlu 55 yaşındaydı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol