Uzunköprü’den Sakarya’ya Dostluk Köprüsü

Sporun birleştirici gücü ilçemiz Uzunköprü’de güçlü bir şekilde kendini gösterdi. Uzunköprü Master Veteranlar Spor Derneği ve Sakarya Master Şöhretler arasında ilçemizde düzenlenen dostluk ve kardeşlik maçı örnek bir birlikteliğe sahne oldu. Uzunköprü Master Veteranlar adına ilçemiz Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ın da ter döktüğü maç, adına yakışır ‘kardeş payı’ şeklinde 2-2 sonuçlandı. Uzunköprü Master Veteranlar Başkanı Veli Yıldırım ve Sakarya Masterlar Başkanı Suat Çetin maçtan sonra yaptıkları ortak açıklamada sporun dostluk,
kardeşlik ve birleştirici gücüne vurgu yaptılar.

27 Mayıs günü ilçemize gelen Sakarya Masterlar kafilesi ile Uzunköprü Master Veteranlar arasında gerçekleşen dostluk ve kardeşlik maçı ve akabinde yaşananlar güzel görüntülere sahne oldu. İlçemiz Gençlik Merkezi Halı Sahada gerçekleşen müsabakada Uzunköprü Master Veteranlar adına Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan’da forma giydi. Maç önünde kulüp bayraklarını karşılıklı olarak birbirlerine sunan iki ekibin mücadelesi 2-2 sonuçlandı. Maç sonunda gazetemize açıklamalarda bulunan Uzunköprü Master Veteranlar Başkanı Veli Yıldırım, “Sporun birleştici ve kardeşlik duygusunu arttırıcı gücüne hepimiz şahit olduk. Türkiye’nin dört bir yanında spor sayesinde güzel dostluklar edindik. Bugün ise değerli Sakarya Masterları ağırlıyoruz” dedi. Sakarya Masterlar Başkanı Suat Çetin’de yaptığı değerlendirmede, “Bugün Uzunköprü’de evimizde gibi hissettik. Sağlıklı yaşamın en önemli unsuru sporumuzu icra ettik. Spor demek kardeşlik demektir. Bizi en iyi şekilde ağırlayan Veli Yıldırım ve Kaymakamımız Hakan Yavuz Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

DOSTLUK YEMEĞİNDE KAYMAKAM
ERDOĞAN’A MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN DOLAYI PLAKET VERİLDİ

Maçın ardından Köyde Mola da gerçekleşen dostluk yemeğinde Sakarya Masterlar Başkanı Suat Çetin ve Dernek temsilcisi menajer Serdar Şener Kaymakam Erdoğan’a misafirperverliklerinden dolayı bir plaket takdim ettiler. Burada kısa bir değerlendirme yapan Kaymakam Erdoğan, görevi itibariyle Sakarya’yı yakından tanıdığını ifade ederek, “Bugün yine Sakarayalı hemşerilerimiz ile bu güzel atmosferde bir araya geldik. Sporun yarattığı güzel ortam bizi her an her yerde bir araya getirebilir. Bu vesile ile ilçemize tekrar hoş geldiniz diyorum. Umarım bundan sonra da birçok spor organizasyonunda yine dostluk ve kardeşlik hukuku ile beraber oluruz” dedi. Ardından ise iki dernek temsilcileri maçın yorgunluğunu doyasıya eğlenerek attılar. Sabah ise düzenlenen kahvaltı organizasyonu ile Sakarya kafilesi karşılıklı memnuniyet duyguları ile uğurlandı.



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol