Uzunköprü'de Yeni Hükümet Konağının Temeli 2022’de Atılacak

İlçemizin son zamanlarda çokça eksikliğini hissettiği yeni ve modern bir hükümet konağı ihtiyacına yönelik somut bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen Ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Uzunköprü ve Keşan’ın ihtiyaç duyduğu ve kendi tabiriyle “gelişen teknolojinin tüm imkanlarıyla donatılmış” hükümet konaklarının Bakan Soylu’nun da onayı ile 2022’de temellerinin atılacağı müjdesini verdi. Bakan Soylu’nun Uzunköprülülere selamını ileten Aksal, desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiğini ifade etti. 

TBMM KEFEK Başkanı ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal Fatma Aksal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile TBMM’de bir araya geldi. Bakan Soylu ile yaptığı görüşmede Edirne ile ilgili
istişarelerde bulunduklarını belirten Aksal, “Edirne’de Bakanlığımızın bünyesinde devam eden ve planlanan yatırımlara dair görüşmelerde bulunduk” dedi.

“YÜKSEK STANDARTLARDA MODERN PROJELER OLACAK”

Destek ve değerlendirmelerin görüşüldüğü ziyarette, Uzunköprü ve il genelinde yeni yapılacak projeler de ele alındı. Vekil Aksal Bakan Soylu ile yaptıkları görüşme ile ilgili olarak şunları kaydetti,

“İçişleri Bakanlığımızın destekleriyle Keşan’a ve Uzunköprü’ye değişen ve gelişen teknolojinin tüm imkanlarıyla donatılmış, yeni hükümet konakları yapacağız. Hemşehrilerimize refah seviyesi en üst düzeyde hizmet alabilecekleri şekilde projeler üzerinde çalışmalar yapıyoruz. İlçelerimizin ve vatandaşlarımızın hızlı- sağlıklı- verimli şekilde hizmet alabileceği yüksek standartlarda modern projelerimizin yapımına 2022 yılında başlıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu projelerimizi tamamlayacağız. Şimdiden Keşanlı ve Uzunköprülü hemşehrilerime, Edirne’mize hayırlı olsun. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Edirne halkına selamları var. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol