Uzunköprü Ticaret Borsasında Seçimin Galibi Egemen Aslan Oldu

Uzunköprü Ticaret Borsası (UZTB) seçimlerinde kıyasıya bir mücadele yaşandı. Doğan Sala’nın ve Egemen Aslan’ın yarıştığı seçimlerde Aslan’ın Beyaz Listesi 91, Saka’nın Sarı Listesi ise 86 oy aldı. Böylece gerçekleşen seçimlerde mevcut başkan Egemen Aslan 3. defa UZTB Başkanlığında seçildi. Aslan seçimin ardından birlik mesajı verirken Borsa’nın dün olduğu gibi yarında tüm üyelerine eşit mesafede olacağını ifade ederek UZTB’yi marka yapma yolunda emin adımlarla çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı. Aslan, müstahsillerin de desteklediği bir isim olarak ön plana çıkıyordu.

Oda ve Borsa seçimleri heyecanı geçtiğimiz Cumartesi günü tüm Uzunköprü’yü sardı. Uzunköprü Ticaret Borsasında gerçekleşen seçimler saat 09.00’da oy kullanma işlemi ile start aldı. Saat 17.00’da sandıkların açılmasıyla birlikte üyelerin bir dönem daha Egemen Aslan ile yola devam etmek istediği sonucu ortaya çıktı. Kıran kırana geçen seçimlerde Sarı Listenin adayı Doğan Saka 86, Beyaz Listenin adayı Egemen Aslan 91 oy aldı. Böylece borsada ‘üçüncü Aslan dönemi’ de başlamış oldu.

“HEM ÜRETİCİMİZ HEM TÜCCARIMIZ İÇİN ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ DEVAM EDECEK”

Sonuçların ardından gazetemize kısa bir değerlendirmede bulunan Aslan, üyelerine ve rakibi Doğan Saka’ya teşekkür ederek kurumun ağırlığına yakışacak şekilde birlik ve beraberlik içerisinde kaliteli bir seçim ortamı yaşadıklarını ifade etti. Aslan açıklamasının devamında ise yeni dönem için çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. Aslan açıklamasında, “9 yılda olduğu gibi önümüzdeki 4 yılda da borsamızı ‘enler sınıfına’ sokmaya devam edeceğiz. Bilindiği üzere ürün tahlil Laboratuarımız ile tamamen öz kaynaklarımız ile yapılan Elektronik Satış Salonu ve Elektronik Satış Sistemini devreye soktuk. Bu konuda dijital satış ortamına geçen yine ilk borsasıyız. Tamamen üreticimizi ve tüccarımızı bilgilendirmek adına şeffaf şekilde çalışacak bir sistem geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.


UZTB MECLİSİ ŞU İSİMLERDEN
OLUŞACAK;

EGEMEN ASLAN, ALEMDAR SUN YAĞ VE GIDA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ (UĞUR ERK), AKSOYLAR GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ UZUNKÖPRÜ ŞUBESİ (HÜSEYİN AKSOY), MERT GIDA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ (BİROL KOCAMAN), BEŞ-EL ZİRAAT GAYRİMENKUL GIDA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ (MUSA OKUR), GÜR TARIM ÜR.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. (ORHAN GÜR), GÖKHAN ASLAN, SERHAT EREN, YILMAZLAR GIDA NAKLİYE,İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET LTD.ŞTİ. (İBRAHİM YILMAZ), TURHAN FARUK KULECİ - ALFA TARIM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA ZAHİRE TİCARET, ALAEDDİN DERE, KIRKPINAR TOHUMCULUK ZİRAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ(OSMAN TUNÇEL), ORHAN ÖZABACI, MEHMET KIRMIZI.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol