Uzunköprü Osman’ını Kaybetti

Uzunköprü’nün herkesçe tanınan ve sevilen ismi Osman Kıranlar dün gece geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. İlçede ‘Biletçi Osman’ ve ‘Simitçi Osman’ lakabıyla bilinen Kıranlar’ın ölümü ilçeyi yasa boğdu. Pazartesi 23.30 sularında Meriç- Edirne karayolu üzerinde bir aracın çarpmasıyla hayatını kaybeden Kıranlar, yapılan otopsinin ardından dün son yolculuğuna uğurlandı.



Diğer yandan Kıranlar’a çarpan sürücü M.B verdiği ilk ifadesinde, karanlıkta bir şeye çarptığını fark ederek durduğunu, çarptığı kişinin ise Osman Kıranlar olduğunu fark ettikten sonra, olay yerine yakın olan Alay Komutanlığı önündeki asayiş noktasında görevli kolluk birimlerine haber verdiğini aktardı. Olayın ardından gözaltına alınan sürücü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
OSMAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
 Diğer yandan Osman Kıranlar’ın cenazesi otopsi için İstanbul’a gönderilmişti. Salı günü tamamlanan otopsi işleminin ardından dün ilçemiz Bey Mahalle Camiinde öğle namazına müteakiben Kıranlar için cenaze töreni yapıldı. Cenaze namazının kılınması ile Kıranlar şehir mezarlığına defnedilerek sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol