Üstün zekalı öğrencilerden bilim fuarı

Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin hazırladığı TÜBİTAK Bilim Fuarı bu yılda renkli karelere sahne oldu. 30 öğrenci tarafından hazırlanan 27 projenin sergilendiği bilim fuarının açılışını Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar yaptı
Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin hazırladığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı dün saat 14.00'da gerçekleşti. Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezi binasında gerçekleşen bilim fuarına Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, okul müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışını, 17 Mayıs 2016 Salı günü saat 14.00'da Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar gerçekleştirdi.

Beypınar, daha sonra fuarı gezerek, öğrencilerden projeleri hakkında bilgiler aldı.
4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı ile açıklamada bulunan Okul Müdürü Beyhan Turfan; Öğrencilerin eğlenerek, oldukça güzel projeler ortaya koyduğunu söyledi.
Beyhan Turfan, açıklamasında; "Öğrencilerimiz danışman öğretmenleri ile farklı projeleri konuklara sunarak, bilgi verdiler. 5.6.7.8.9 sınıf öğrencilerimiz projelerini hazırlarken, oldukça eğlendiler. Bunun sonucunda da güzel projeler ortaya çıkardılar. Öğrencilerimizin başarılı çalışmaları okulumuz adına önemli bir TÜBİTAK çalışması oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Turfan,devam ettiği konuşmasında; "30 öğrenci tarafından 27 proje sergileniyor. Kırklareli merkez ilçenin yanı sıra tüm il genelinden onlarca öğrencimizle burada beceri eğitimi yapıyoruz. Cumartesi günü dahil olmak üzere haftanın 5 günü okul sonrası burada buluştuğumuz öğrencilerimiz gayet yetenekli be bu marifetlerini en iyi şekilde kullanıyorlar" sözlerine yer verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol