Üsküpspor 1-1 Trakya Fenerspor

Kırklareli 1.Amatör Lig’de 2’nci hafta mücadeleleri nefes kesti. Oynanan 5 karşılaşma ile geride kalan haftada gollü ve seyir zevki yüksek maçlar oynandı. Kırklareli Vali Mustafa Yaman Spor Kompleksi’nde gerçekleşen Üsküpspor, Trakya Fenerspor karşılaşması karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Maalesef ki ikinci haftada çok üzücü bir olay da yaşandı. Pehlivanköy İlçe Sahası’nda oynanan Pehlivanköyspor-Çiflikköyspor müsabakasında Pehlivanköyspor oyuncusu Gürkan Benli kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

1.Amatör Lig’de karşılaşmalar tüm hızıyla sürerken 2’nci haftada geride kaldı. Vali Yaman spor Kompleksinde oynanan Pehlivanköyspor-Çiflikköyspor maçında takımlar galibiyet parolasıyla sahaya çıktı.
İlk yarı 1-0 Trakya Fenerspor üstünlüğü ile tamamlandı
21 Ekim Pazar günü oynanan müsabaka çok güzel bir havada oynandı. Saat 14.00’da başlayan müsabaka ilk dakikadan itibaren açık ve güze futbola sahne oldu. Oldukça hareketli geçen müsabakada maçın ilk golü konuk ekip Lüleburgaz Trakya Fenerspor’dan geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sonuçlandı.
İki takım da 1 puana
razı geldi
İkinci yarıya daha hırslı başlayan ve golü isteyen takım Üsküpspor oldu. Arka arkaya girdikleri pozisyonlardan yararlanamasalar da 60’ıncı dakikada gelen golle maçtan 1 puan koparmasını bildiler. Bu sonuçla iki takım da ligdeki ilk puanlarını alırken Üsküpspor, averajla Lüleburgaz Trakya Fenerspor’la önünde yer aldı.
Lig’de diğer maçlar ve sonuçları
Büyükkarıştıran Sahası’nda oynanan maçta Ahmetbey Karşıyaka Gençlikspor, Eriklerspor’u 3 – 0 mağlup etti.
Lüleburgaz İstasyon Sahası’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Celaliyespor, Karaağaçspor’a 1-0 üstün geldi. Babaeski Sentetik Sahası’nda oynanan Katranca Kartalspor-Kırklareli Sanayispor karşılaşmasında Katranca Kartalspor 4-0 galip geldi.
Pehlivanköyspor Kaptanı Gürkan Benli kalp krizi geçirerek
yaşamını yitirdi
Gerçekleşen karşılaşmalarda maalesef ki elim bir hadise de yaşandı.
Pehlivanköyspor’un takım kaptanı 47 yaşındaki Gürkan Binli, oynanan Çiftliköyspor karşılaşmasının 10’uncu dakikasında kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiPazar günü Pehlivanköy İlçe Sahası’nda oynanan karşılaşmada Çiftlikköyspor’u konuk eden Pehlivanköyspor’un stoper mevkiinde oynayan takım kaptanı 47 yaşındaki Gürkan Binli, karşılaşmanın 10’uncu dakikasında kalp krizi geçirdi. Takım Kaptanı Gürkan Binli burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Kırklareli spor camiasında büyük üzüntü yaratan olaydan sonra futbolcu dostları arkadaşlarına son vazifelerini getirdiler. Gürkan Binli, Pazartesi günü Pehlivanköy Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı ile toprağa verildi.Binli’nin cenaze törenine Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Kırklareli Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdrü Emrah Yüksel Babuşçu, Pehlivanköy eski Belediye Başkanı Mustafa Gür, Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasan Başdemir, Kırklareli İl Hakem Kurulu Başkanı Haluk Demireli, Kırklareli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Haşim Pazar, kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, kulüp başkanları, futbolcu arkadaşları, spor camiası ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol