Üroloji Uzman sayısı 4 oldu

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde yeni başlayan 2 doktor ile birlikte Üroloji Uzmanı doktor sayısı 4 oldu. Hastanenin Üroloji Uzmanı Op.Dr.M.Tamer Çomaklı ve Op.Dr.Sedat Çavdar’dan sonra Op.Dr.Alper Cihat Erdal ve Op.Dr.Ali Tunç da görevlerine başladı. 

Sedat Çavdar 2.Binada (Eski SSK) diğer doktorlar ise 1. binada hizmet veriyorlar.
Tekerlekli sandalye bağışladılar
Nermin Cava ve Nebahat Atik Lüleburgaz Devlet Hastanesine 2’şer tane olmak üzere toplam 4 adet çok fonksiyonlu tekerlekli sandalye bağışladılar. Bağışı hastane adına Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Can Kurşun teslim aldı. Bu duyarlı davranış hastane yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı.
Vize Devlet Hastanesi Alparslan'ı andı
Malazgirt Savaşı, 26 Ağustos 1071’de Malazgirt ovasında meydana geldi. Selçuklu Sultanı Alparslan ve Doğu Roma İmparatoru Romen Diyojen arasında gerçekleşti. Anadolunun Türk’lere yeni yurt olmasını sağlamış olan meydan savaşı olarak tarihe geçti.
Vize Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Hilal Şahin yaptığı yazılı açıklamada; "Zaferin 946.yıldönümünde savaş meydanına beyaz elbiselerini giyip “ölürsem kefenim budur” diyen Sultan Alparslan ve ardındaki şanlı Türk Ordusu’nun Bizans ordusunu yerle bir ettiği, Türklere Anadolu'nun kapılarını açtığı bu kutlu günü minnetle anıyoruz" diye konuştu. (Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol