Üretici Kadınlar el emeklerini İstasyon’da görücüye çıkardı

İstasyon Caddesi’nde yalnızca kadın girişimcilerimize özel kurulan Yılbaşı Pazarı tezgâhları Kırklarelililerden büyük ilgi gördü. Söz konusu tezgahlar özel günlerde yeninde halkımızla buluşacak…

Yayla Mahallesinde kendilerine ayrılan tezgahlarda el emeği göz nuru ürünlerini satarak ekonomilerine katkı sağlamaya çalışan üreten kadınlarımız yılbaşında İstasyon Caddesi’ndeydiler.
Kırklareli Belediyesi tarafından yılbaşı gününden yaklaşık 1 hafta önce, ilimiz İstasyon Caddesi İmam Hatip Ortaokulu önünde stant kurmalarına olanak sağlanan kadınlarımız, vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. El işlerinden, gıda ürünlerine kadar geniş bir yelpazede pek çok ürünü yılbaşı öncesinde Kırklareli halkının beğenisine sunan kadınlarımız bu olanağı sağlayan başta Kırklareli Belediye Başkanı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular.
31.12.2021 günü saat 18.00’e kadar açık olan tezgahlar hakkında açıklamada bulunan üretici kadınlarımız; “İstasyon Caddesi’nde yalnızca kadın girişimcilerimize özel kurulan Yılbaşı Pazarı tezgâhları Kırklarelililerden büyük ilgi gördü. Bu kapsamda bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu uygulamanın sürekli olmasını talep ediyoruz. Çünkü vatandaşlarımız burada tezgahlarımıza büyük ilgi gösterdiler. Sayın Başkanımız Sevgililer Günü, Kadınlar Günü gibi özel günlerde de bu uygulamanın gerçekleşeceğini müjdeledi” dediler.
(F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kutlu üreticiler 04 Ocak 2022 Salı 14:29:17

    Yalnızca "el emeği göz nuru" değil fakat yaratıcı yaradılışlarından ötürü erkeklerin aksine açık ve aktif haldeki Solar Plexus enerji merkezlerinden neşrolan yüksek enerjiler ve sevgi dolu ürünleri her neyseler en sağlıklı olanlardır.