Ünsur güven tazeledi

Demirköy Esnaf Odası Başkanlığı olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. İki listenin yarıştığı seçimlerde önceki dönemin Oda Başkanı Cem Ünsur güven tazeledi.
9 Mart Cuma günü Demirköy Orman İşletme Lokalinde gerçekleşen genel kurulda Cem Ünsur ile Özgür Üresin üyelerden oy istedi.
9 Şubat 2014 tarihinde Feriz Kılıç’tan görevi devralan Cem Ünsur, bu yıl da girdiği seçimden galip çıktı. Katılımın oldukça yoğun olduğu seçimde 341 oy kullanıldı. Sandıktan çıkan 341 oyun 1’i boş, 2 tanesi ise geçersiz sayıldı. Geri kalan 339 oyun 177 tanesini alan Cem Ünsur ve ekibi bu yılki seçimden de galip çıktı. Cem Ünsur’un yönetim listesinde Murat Sözen, Aysun Güdül, Murat Gültekin, Servet Girgin ve Hasan Kuşgil yer aldı. Başkan Ünsur yaptığı açıklamada; “Bana oy veren vermeyen tüm esnafımıza sonsuz teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra yine beraber yürüyeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. (Kutluay Uyanık-İğneada)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. haberciliğin en temel ilkesidir 5 n 1 k böyle haber olur mu kazanan belli kaybedenden neden haber yok? kaybeden kim listesinde kimler vardı? ilimizin amiral gemisi olan bir gazeteye bu haber yakışmamış lütfen tamamlayın bu haberi

  2. Cengiz bey Özgür Üresin kaybetmiş. Haber içinde yer alıyor. Listesine yer versen ne vermesen ne ? Adam kaybetmiş haber değeri olan o değil ki şu durumda. Bir haberi gereksiz laf kalabalığıyla sakız gibi uzatmanın gereği ne ? Ayrıca bu "tamamlayın bu haberi" emrivakisi yerine "tamamlarsanız daha iyi olmaz mıydı ?" diye kaleme almak da daha yakışık almaz mıydı ? "Lütfen" demeniz bile yetmemiş.

  3. haberin ilk halinde yoktu kimin kaybettiği sonradan düzelttiler siz neden rahatsız oldunuz cengiz bey anlamadım editör uyarımı dikkate alarak haberi düzeltmiş 2 kişinin yarıştığı bir yarış bu biri kaybedip biri kazanacak medyada görevini yapıp kimlerin; neden yarıştığını ne zaman yarıştığını nasıl yarıştığını nerede yarıştığını kimin nasıl kazandığını kimin nasıl kaybettiğini bize aktaracak.