Ünlüler Kırklareli’ni gezdi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy’un yürüttüğü “Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz” projesi kapsamında Kırklareli’ne gelen Merve Özbey, Özge Borak, Şafak Sezer, Safiye Avcı Çakmak ve İbrahim Kendirci, Kırklareli’nin tarihi ve turistik duraklarını gezdi. 

Pervin Ersoy’un yürüttüğü “Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz” projesi kapsamında sahne ve televizyon dünyasının tanınmış ünlüleri Merve Özbey, Özge Borak, Şafak Sezer, Safiye Avcı Çakmak ve İbrahim Kendirci 10 Mayıs 2022 Salı günü Kırklareli’nin tarihi ve turistik yerlerini gezdiler. Demirköy Fatih Dökümhanesi, İğneada, Longoz Ormanları ve Mert Gölünü gezen kafileyi Kırklareli’nde Vali Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile karşıladı. 
Vali Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin, yerli turiste Türkiye’yi tanıtmayı amaçlayan Rotahane Kurucusu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile birlikte ünlü sanatçılar Merve Özbey, Özge Borak, Şafak Sezer, Safiye Avcı Çakmak ve İbrahim Kendirci'yi Demirköy Fatih Dökümhanesi, İğneada, Longoz Ormanları ve fotoğraf platosu olan Mert Gölü gezilerinde eşlik etti. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. bayram seyran değil 12 Mayıs 2022 Perşembe 13:41:16

    Ünsüzlüklerini ünlülerle (!) paravana edip harap yağma tarihileri mahvettikleri doğa köşelerini ve halkı es geçip kaşla göz arasında geldim gördüm tüyüp giderlerken yerli turistler çarşı pazar turistik gezilerinden yine elleri boş dönecekler evlerine...