Ünlü sanatçı Linet, Kaynarca'yı ziyaret etti

Kaynarca Beldesini ziyaret ederek burayı gezen sanatçı Linet, Kaynarcayı çok beğendiğini yine gelmek istediğini söyledi. Belediye Başkanı Serdar Türker’in Beldeyi gezdirdiği Linet, yapılan çalışmaları da takdirle karşıladığını ifade etti.  

Ünlü sanatçı Linet, Kaynarca gezisine Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker'i makamında ziyaret ederek başladı. Başkan Serdar Türker makamında ağırladığı ünlü sanatçı ile bir süre sohbet ettikten sonra Kaynarca'yı tanıtarak bilgiler verdi. Günün anısına istinaden Başkan Türker, ünlü sanatçıya Kaynarca'yı tanıtan bir hediye takdim etti. Makam ziyareti sonrasında Başkan Türker, Linet ile birlikte; tarihi kilise, restorasyon çalışmaları devam eden 250 yıllık Taş Değirmen, yapımı yeni tamamlanan yaşam vadisini, şemsiyeli sokak, turistik tesisler ve Ekrem İmamoğlu Halk Kütüphanesini gezerek, Kaynarca'da yapılan çalışmalar, tarihi ve turistik mekanlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Ünlü sanatçı Linet, Kaynarca’nın doğal ve tarihi güzelliklerine hayran kaldığını vurgulayarak söz konusu güzelliklerin korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla yapılan çalışmaları takdir ettiğini ifade etti. Linet, Kaynarcanın yakın ilgisi ve misafirperverliğinden dolayı Türker’e teşekkür ederek; 'Kaynarca doğal ve tarihi güzelliklerini koruyan, sıcak kanlı, samimi ve misafirperver halkıyla birlikte sakin ve huzurlu bir yer. Kaynarca'yı çok beğendim. Serdar Başkan Kaynarcaya çok önemli eserler kazandırmış, hepsini gördüm ve çok takdir ettim, İnşallah yine geleceğim” dedi. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol