Ünlü Sanatçılardan Hıdırellez Klibi

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Hıdırıllez nedeniyle Candan Erçetin’in de aralarında bulunduğu sanatçıların katıldığı bir video hazırlandı. 14 dakika uzunluğundaki video Youtube, Facebook, İnstagram, Twitter ve Telegram hesaplarında yayınlandı.

Ünlü sanatçılar Candan Erçetin, Fehmiye Çelik ve Havva Karakaş, Lüleburgaz Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hıdırıllezklibinde bir araya geldi. Sevilen sanatçılar baharın müjdeleyen hıdırellezi birbirinden güzel şarkılarla seslendirdi.
Yaklaşık 14 dakikalık video Lüleburgaz Belediyesi’ninYoutube, Facebook, İnstagram, Twitter ve Telegram hesaplarından paylaşıldı. Video kısa sürede çok kişi tarafından beğenildi.
“içimize çektiğimiz baharın kokusu yarınlar için umudumuz olsun”
Vatandaşların salgın tedbirleri kapsamında eve kapandığı bugünlerde bir nebze olsun hayatlara neşe katmak için çekilen video belediyenin hesaplarından “İçimizi ısıtan güneşin enerjisi, içimize çektiğimiz baharın kokusu yarınlar için umudumuz olsun” şeklinde paylaşıldı.
Çalışma Ekibi
Lüleburgaz Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleşen çekimlerde yer alanlar:
Candan Erçetin, Fehmiye Çelik, Havva Karakaş.
Müzik yönetmeni: Murat Tırnak.
Lüleburgaz Belediyesi Kadın Davul Ritim Grubu: Reşide Candan İsmet Altay Süpürgeci Elif Toköz Esra Veziroğlu Burçin Altay Adnan Baltan (Klarnet) Memiş Demirkıran (Darbuka)
E. Gitar: Tolga Özoltu
Bas Gitar/Piyano: Cenker Sarp
Trompetler: Umur Meriç Öztürk
Klarnet: Ramazan Gümüş
Saksafon: Samet Kocamemiş
Keyboard: Ahmet Cem Sain
Darbuka/Tef: Eray Yaldız
Asma Davul: Şerif Kum
Bendir: Macit Yenice
Mix-Mastering: Ahmet Cem Sain
Video Edit: Deniz Pamuk (D.Atkoşan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol