Üniversite öğrencilerinden Afrin’e tam destek

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin kentindeki teröristlere yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na Kırklareli’ndeki yurtlardan da manevi destek geldi. Kırklareli Evlad-ı Fatihan Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileri oda ışıkları ile Afrin yazısı oluşturdu. 

14 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kırklareli Evlad-ı Fatihan Yurdu’nda kalan öğrenciler ve idare tarafından oda ışıkları ile Afrin yazdı.
81 ilde eş zamanlı yapılan ışık gösterisi hakkında gazetemiz muhabirlerine açıklamada bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Veli Şen, “Afrin'deki askerlerimize destek olmak için KYK Genel Merkezi'nden gelen bir fotoğraf üzerine idaremiz ve öğrencilerimiz ile birlikte organizasyon yaptık. Afrin'deki askerlerimize destek oluyoruz, onları dualarımıza katıyoruz. Allah askerlerimizi korusun, onlara güç versin. Her zaman askerlerimizin yanındayız. Zeytin Dalı barışın sembolüdür. Orada yıllardır baskı ve zulüm gören bölge halkı üzerindeki zulme son vermek, orada barış ve huzuru tesis etmek amacıyla ülkemiz mücadelesini sürdürüyor.
Rabbim devletimizi ve güvenlik güçlerimizi muvaffak etsin, oraya giden polis, asker ve diğer güvenlik güçlerimizi korusun” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol