Ünal Başkur İl Başkanlığına Aday Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez ilçe kongresi 26 Ocak Pazar günü gerçekleştirildi. Bu kongreyle ilçe kongreleri sona ererken, sırada İl Başkanlığı seçimleri var. Yapılan Merkez ilçe seçimlerinde kürsüye çıkarak konuşan Ünaş Başkur, asıl olanın CHP olduğu vurgusunda bulundu. Önceki dönem İl başkanlığı görevini yürüten Başkur, sosyal medyadan sinyalini verdiği İl Başkanı Adaylığını Merkez İlçe Kongresinde partililerinin önünde duyurdu.

26 Ocak Pazar günü Esnaf ve Sanatkarlar Düğün Salonu’nda CHP Merkez ilçe kongresi düzenlendi. Kongrede konuşan Ünal Başkur, Kırklareli İl Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongre süreci mahalle delege seçim süreci ile başlamıştı. İlçelerde bulunan mahallelerin delegelerinin belirlenmesinin ardından sırasıyla bütün ilçelerin kongreleri düzenlendi. Şimdi sıra İl kongresine geldi. İl Kongresi için şimdilik Turgut Dibek ve Ünal Başkur gibi iki güçlü isim adaylığını açıkladı, ilerleyen günlerde ne gibi gelişmeler olacak Kırklareli kamuoyu ile hep birlikte göreceğiz.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Yine mi aday ? Chp ihtiyar heyetine döndü.