“Umutlu Yarınlar” projesi yaygınlaştırılıyor

Kırklareli Valiliği, “Umutlu Yarınlar” projesinin il geneline yaygınlaştırılması kararını aldı. Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan porje için önceki gün yeni bir toplantı daha yapıldı. Toplantıda, projenin sistematik bir yapıya kavuşturulması, kurumlararası koordinasyon konuları ve diğer ilçelerde yaygınlaştırılması kararları alındı.

Dezavantajlı toplum kesiminde yaşayan ailelere yönelik kurumlararası işbirliği kapsamında hazırlanarak geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan “Umutlu Yarınlar” projesinin geliştirilmesi ve il geneline yaygınlaştırılarak projenin devamlılığının sağlanması amacıyla, 14 Şubat 2019 Perşembe günü Kırklareli Valisi Osman Bilgin Başkanlığında toplantı düzenlendi.
Gerçekleşen toplantıda, dezavantajlı toplum kesimine yönelik sosyal kültürel faaliyetlerin yaygınlaştırılması ve kurumların yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Toplantıda, projenin sistematik bir yapıya kavuşturulması, kurumlar arası koordinasyon konuları ve diğer ilçelerimizde projenin yaygınlaştırılması kararları alındı.
“Umutlu Yarınlar Projesi”, Valisi Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin'in himayelerinde, dezavantajlı toplum kesiminde yaşayan ailelere yönelik kurumlararası işbirliği kapsamında hazırlandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. düşlesinler ki düşünmesinler 18 Şubat 2019 Pazartesi 17:56:43

    Umutsuz umarsız ve ussuz kılınmış bugünki topluma "umutlu yarınlar" muştusu ile akide şekeri dağıtır gibi aç bilaç ağızlarını tadlandırıp hayal görmelerini devam ettirmek de bir tür oligarşik hizmet modeli oluverdi.