Umut Spor Kulübü ve Derneği’nde doğum günü heyecanı

Kırklareli Engelliler Umut Spor Kulübü ve Derneği üyelerinden Barış Babacan’ın 20. yaşgünü partisi dernek binasında kutlandı. Dernek üyeleri ve dernekten arkadaşları kadar çok sevdiği AK Parti Ailesi de doğum günü kutlamalarında Barış’ın yanındaydı. Çok mutlu olduğunu söyleyen doğum günü çocuğu Barış Babacan, doğum günü organizasyonuna emek veren herkese
teşekkür etti.

19 Mart Pazartesi günü Kırklareli Engelliler Umut Spor Kulübü ve Derneği Binası’nda gerçekleşen doğum günü etkinliği saat 14.00’da başladı. Doğum günü partisine AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, Kırklareli Engelliler Umut Spor Kulübü ve Derneği Başkanı Nihal Bircan ve dernek üyeleri katıldı.
Dernek üyelerin yaptığı ürünler incelendi
Doğum günü partisi başlamadan çok sevdiği Alper Çiler ile sohbet eden Barış, doğum gününe geldiği için Çiler’e çok teşekkür etti. AK Partililer, dernek binasını gezerek, dernek üyelerinin yaptığı el işi ürünleri incelediler. AK Parti Ailesine katılımlarından dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Nihal Bircan, “Ellerinden geldiğince derneğimize ziyaret edip, bütün yardımı ediyorlar. Kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi.
Barış doğum günü için
teşekkür etti
Ardından doğum gününe geçildi. Doğum gününde pastasını üfleyen ve dilek dileyen Barış Babacan, pastayı Selahattin Minsolmaz ve Alper Çiler ile birlikte kesti. Doğum gününden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Babacan, doğum gününe katılan herkese çok teşekkür etti.Doğum gününün organize edilmesinde emeği geçen arkadaşlarına ve dernek üyelerine teşekkür eden Barış, doğum gününde yanında olan AK Parti Ailesine de çok teşekkür etti.
“Nice 20 yaşları Barış ile
beraber kutlayacağız”
Duygularını paylaşan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Ben bu güzel derneğimizin faaliyetlerine her yerde katılmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz yakın dönemlerde, Ankara’da federasyonun organize ettiği özel çocuklar için yapılan bowling turnuvasına katıldılar. Gerçekten anlamlı faaliyetleri var. Bizlerde elimizden geldiğince destek olma çabasındayız. Bugün de Barış kardeşimizin 20.yaş gününü kutladık. Barış çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Nice yılları olsun. İnşallah nice 20 yaşları Barış ile beraber kutlayacağız. Böyle güzel bir organizasyon yapmışlar bizlerde İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız ve Kadın Kolları Başkanımız ile birlikte katılım gösterdik. Barış’a bir kez daha nice güzel yaşlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
“Bu alanda çok ciddi mesafe
kat ettik”
Minsolmaz; “Bu dernek çocuklarımız için çok önemli bir aktivasyon alanı oldu. İnsanımızı ve halkımızı derneğimize destek olmaya çağırıyoruz. Burada gerçekten özel çocukların eğitimine ve onların sosyal yaşama dokunma çabası var. Bizler de derneğin üyesiyiz aynı zamanda. 21 Mart’ta Down Sendromlular Farkındalık Günü var. O günü de şimdiden kutluyorum. İlgili bakanlık ve müdürlüklerle bu alanda çok ciddi mesafe kat ettik. Ancak özel çocukların yaşama katılabilmesi konusunda kat edilmesi gereken daha çok yol var” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol