Umudumuz sonraki maçlara

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, 3.hafta karşılaşmasında Pendikspor’a konuk oldu. Kırklarelispor sahadan 3-0’luk yenilgiyle ayrıldı. Karşılaşmayı Necati Selçuk Şahin yönetirken; yardımcılıklarını Arif Dilmaç ve Muratcan Ilgaz ikilisi yaptı Karşılaşmanın 4. hakemi ise Direnç
Tonusluoğlu’ydu. Mücadeleyi Pendik Stadyumu’nda 1015 biletli futbolsever takip etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken gol perdesini 57.dakikada Pendiksporlu Ozan Papaker açtı. Dakikalar 76’yı gösterirken Berkan Afşarlı farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti. Skoru tayin eden gol ise 90.dakikada Ahmet Yazar’dan geldi. Pendikspor bu sonuçla TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk galibiyetini alarak puanını 4’e yükseltti. Ligdeki ilk yenilgisini alan Kırklarelispor 4 puanda kaldı.
Kırklarelispor ilk yenilgisini aldı
8 yıldır Kırklareli’ni 2.ligde başarılı bir şekilde btemsil eden Kırklarelispor 2018-2019 sezonundaki ilk yenilgisini Pendikspor deplasmanında aldı. Sezona Etimesgut Belediyespor deplamanında aldığı 3 puanla başlayan Kırklarelispor, geçen hafta sahasında konuk ettiği Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçtan golsüz beraberlikle ayrılmıştı.
Kırklarelispor bu yenilgi ile TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 3.haftayı 9.sırada tamamladı. Pendikspor 3-0’lık galibiyetle 6.sıraya yükseldi.
Pendikspor maçı 10 kişi ile tamamladı
Pendiksporlu Fatih Cerlek 79.dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Buna karşın Kırklarelispor maçı 3 sarı kart ile tamamladı. Kırklarelispor’da 28.dakikada Emre Keleşoğlu, 45’te Caner Koca ve 48. dakikada Mert Sinan Peksen sarı kart gördü.
Taraftarlardan destek istedi
Maçı değerlendiren Başkan Volkan Can, takımlarının yeni oluştuğunu ve henüz oyuncuların birbirlerine uyum sürecinde olduklarını kaydetti. Uyum gerektiren haftaları en az kayıpla kapatarak ligi olabilecek en üst sırada bitirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Bu yıl 50’nci kuruluş yılları olması dolayısıyla özel bir yıl olduğundan bahseden Volkan Can, bu yılda taraftarlardan destek beklediklerini belirtti. Özellikle kombine satışlarının bekledikleri düzeyde olmadığını kaydeden Can, vatandaşların kombine biletleri alarak takıma destek olmaları gerektiğini kaydetti. Özellikle iç saha maçlarında taraftar desteğini arkalarında hissederek çok daha güçlü olduklarının altını çizdi.
Bu hafta konuk Bandırmaspor
3.haftayı puansız kapatan Kırklarelispor, 4.hafta mücadelesinde 22 Eylül Cumartesi günü Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda Bandırmaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Öte yandan Pendikspor ise aynı gün saat 15.30’da Ankara temsilcisi Bugsaşspor ile deplasmanda karşılaşacak.Teknik direktör Bilgin Erdem geçen haftaki 11’i bozmadı.
Kırklarelispor
İbrahim Demir
Davut Babur
Müslüm Aydoğan
Caner Bulut
Yusuf Çelik
Hakkı Şimşek
Emre Keleşoğlu
Caner Koca
İlter Ayyıldız

 

 

 

 


Ahmethan Köse
Mert Sinan Pekesen
Pendikspor
Mehmet Cinpir
Hüseyin Güngör
Fatih Cerlek
Süheyl Çetin
Tunay Acar
Ömer Can Sokullu
Mehmed Alaeddinoğlu
Mehmet Çınar
Yıldıray Koçal
Ahmet Yazar
Ozan Papaker

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol