Uluslararası Öğrencilerden Videolu "Evde Kal” Mesajı

Kırklareli Üniversitesi’nde öğrenim yaşantısını devam ettiren yabancı öğrenciler sosyal medyadan "Evde Kal" mesajı verdiler. Endonezya, Uganda, Gambia, Kazakistan, Kuzey Makedonya, Kosova, Mısır, Türkmenistan ve Azerbaycan’dan gelen uluslar arası öğrencilerin katılım sağladığı proje ile farkındalık yaratmak amaçlanıyor. 

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Kırklareli Üniversitesi uluslararası öğrencileri hazırladıkları videoyla "Evde Kal" mesajı verdiler.
Tüm dünyada etkili olan salgın dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında evde ve yurtlarda uzaktan eğitim gören uluslararası öğrenciler videoda salgının insanları tehdit ettiğini anlatarak vatandaşlara sokağa çıkmamaları ve evde kalmaları çağrısında bulundular.
“Dünya için, sağlığınız için, insanlar
için evde kal”
Endonezya, Uganda, Gambia, Kazakistan, Kuzey Makedonya, Kosova, Mısır, Türkmenistan ve Azerbaycan’dan gelen uluslararası öğrencilerin sosyal medyadan paylaştıkları videodaki bazı mesajlar şöyle: “Virüs yayılmaması için evde kal. Sağlığınız sizin elinizde.”, “Dünya sağlığı ve kendi sağlığın için evde kal.”, “Sağlığımız için evimizde kalacağız.”, “Evde kal, güvende kal.”, “Evde kalıp sevgi yayın, sokakta gezip virüs yaymayın.”, “Dünya için, sağlığınız için, insanlar için evde kal.” 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol